tirsdag 31. mars 2009

Energi



Føler at jeg trenger litt påfyll av energi. Alt jeg tenker på i løpet av dagen som jeg skal gjøre etter at ungene er i seng bare forsvinner liksom fordi jeg er helt skutt klokka åtte sånn cirka...
Her kunne jeg godt tenkt meg å samla litt energi....Ser deeeeeilig ut!!




onsdag 18. mars 2009

Ny nålepute


Har laget en Tilda-inspirert nålepute. Ble sånn ganske fornøyd. Den er i hvert fall stor og god, og lett å sette nålene i og ta ut igjen fra.

Vår inne også


Nå har det begynt å bli vår ute, og jeg har fått litt vår inne også. Syns blå perlemorsblomster er så fine, og Mini-me og jeg har plantet disse i en kurv og satt de på den nye skjenken vår. Så de dagene snøen bestemmer seg for atter å lave ned - så
har i hvert fall vi vår inne i stua vår! :o)


onsdag 11. mars 2009

Deilig med sol

Det er utrolig deilig når det er sol ute - alt blir litt lysere og lettere på en måte. Men hvordan all denne snøen skal forsvinne skjønner jeg ikke...


Her er hagen vår akkurat nå. Gleder meg skikkelig til snøen er borte og vi kan begynne å holde på litt ute. Mini-Me og jeg plantet masse i fjor høst, så vi er veldig spent på om det kommer fram noe etterhvert under all denne snøen. Slaps og megastore vanndammer er jo egentlig ikke noe moro, men når man tenker på at alt det slapset og alle de store vanndammene er snøen som smelter så er det bare SUPERBRA!!







Der hvor spaden står er faktisk toppen av en hekk - så det er ikke lite snø som må smelte her...
Men prossessen er i gang! JIPPI!!!

søndag 8. mars 2009

Dukketøy



Da er jeg ferdig med litt dukketøy som skal bli bursdagsgave til min 6 år gamle niese om et par uker :o)
Det som er moro med dukketøy er at det blir så fort ferdig...

Savner brede vinduskarmer...


Er det noe jeg savner her vi bor, så er det brede vinduskarmer. Eller vinduskarmer i det hele tatt faktisk... Er så mye jeg har lyst til å pynte opp med, men så har jeg liksom ikke noe sted å sette det! Her i huset er vinduskarmene ca 2-3 cm brede.... Og så drømmer jeg om et stort hus med eget hobbyrom....det hadde vært noe det! Men den som drømmer lenge nok.... ikke sant? Og at døgnet hadde flere timer drømmer jeg om... selv om jeg ser at akkurat den drømmen kan bli litt vanskelig å oppfylle ;o)

Tilda dilla

Har litt Tilda-dilla, men det er ikke sånn at hele huset er fullt av det allikevel altså.... Er mer en strikkedame enn jeg er en syerske for å si det sånn. Men jeg syns det er gøy å prøve å sy litt allikevel, gøy å føle at man får til å lære noe nytt! For en stund siden sydde jeg denne liftgardinen til kjøkkenet.

Og så sydde jeg dette putetrekket sånn at vi har en Tilda-pute i gangen med en gang du kommer inn til oss :o)



torsdag 5. mars 2009

Saccosekker





Før jul hadde jeg tenkt å lage saccosekker til ungene som de skulle få i julegave. Men fornuften tok meg rundt den 19. desember og sa at jeg kunne vente til over jul. Helt greit at fornuften sa fra da egentlig, siden jeg ikke var klar til jul I DET HELE TATT... Men nå er de i hvert fall i boks, og nå gjenstår det bare å få dem til å bruke de litt mer... Printa ut bilde som jeg strøyk på stoff og sydde på og så applikerte jeg navnene dems på. Brukte litt tid på det siden symaskinen min streika litt osv osv. Men jeg kom i mål til slutt - og er ganske fornøyd selv med at de ble sånn jeg hadde tenkt meg i hodet før jeg starta.