mandag 27. april 2009

Nye hagemøbler + graving...


Da har vi kjøpt nye hagemøbler, syns de var veldig fine selv. Kjøpte dem på Plantasjen. Ikke så veldig pent bilde av dem, men.... Med jord og søl og rot rundt.... Men de er veldig fine i virkeligheten altså! :o) Nå mangler det bare puter, det får kommer etterhvert. Om ikke så altfor lenge forhåpentligvis.

Førsteprioritet nå er å få drenert ute i hagen. Vi gravde en del i fjor, og lagde platting. Skal ha gress rundt plattingen, men har sett at det har ligget en del vann der, så når Mannen-i-huset begynte å grave så kom det masse vann rennende. Så i dag har han gått til innkjøp av rør og pukk og skal prøve å få orden på dette vannsølet! Derfor kommer "pynting" i hage og terrasse litt i andre rekke akkurat nå. Nå vil jeg bare at det snart skal slutte å se ut som en byggeplass og begynne å se ut som en hage, og et sted man har lyst til å oppholde seg! :o)

onsdag 15. april 2009

Nye utemøbler?





Har veldig lyst på nye utemøbler i år. Har bare gamle plastmøbler - og stolene er forsåvidt ikke er like heller.

Syns dette fra Jysk så ok ut.
Utseendemessig uten å ha sett det i virkeligheten syns jeg i hvert fall at det så fint ut. Ikke var prisen så ille heller. Gleder meg til å stæsje litt med puter osv. Hvis noen har noen erfaringer med disse setter jeg veldig pris på om dere vil dele det med meg! Enten positive eller negative erfaringer tas i mot med takk!

Våren har definitivt kommet



Syns det er såååå deilig at det ikke er kaldt lenger, og ser med glede at snøen forsvinner utrolig fort nå om dagen! Syns det er morsomt å se forskjellen på disse bildene som er tatt med en måneds mellomrom. Var jo faktisk litt bedre vær på snøbildene, men sola kommer jo etter hvert nå også! :o) Gleder meg til snøen forsvinner helt! Spennende å se hva som kommer fram under snøen. Mini-Me og jeg plantet jo en del i fjor, og det blir spennende å se om vi får noen resultater nå etterhvert! Gleder meg til å begynne å plante litt i potter osv. også. Har litt av hvert som må gjøres her ute. Trenger sårt en bod som vi må få satt opp, og må enten så eller rulle ut gress rundt terrassen. Men først må SNØEN VEKK!!:O))

tirsdag 14. april 2009

Prosjekt spisestue



Har et prosjekt på vent, som egentlig har vært på vent lenge.... Har fått denne spisestuen av bestemoren min, men bordet er ikke så pent lenger og stolene henger ikke helt sammen.... Har veldig lyst til å male den lys. Sånn at den står i stil sånn fargemessig til denne skjenken som vi kjøpte etter bryllupet vårt.



Men før jeg setter igang med det jeg ser på som en litt stor malejobb så må jeg vite at stolene ikke detter fra hverandre. Tenkte å kanskje skru inn noen skruer og sparkle over eller noe sånt - i tillegg til å lime dem. Bare liming funker i hvert fall ikke - det har vi prøvd. Har lyst til å trekke om stolene også, kanskje i et brunt stoff som minner om microfiber som jeg har sett på Stoff & Stil. Vil gjerne ha noe som er enkelt å holde rent og som er sterkt. Tar forresten i mot tips med takk når det gjelder oppussingen av spisestua! Skal ikke i gang enda - men har bestemt meg for at jeg skal få gjort det i løpet av våren/sommeren for jeg har tenkt på det leeeenge...

søndag 12. april 2009

Wall Deco


Kjøpte Wall Deco på Panduro etter inspirasjon fra Julie's Drømmehjørne, og har pynta opp litt i stua vår. Ble i grunnen veldig fornøyd selv :o)

Bestemor-ruter



Påskens håndarbeidsprosjekt er et lite teppe laget av bestemor-ruter. Stua vår har så lite farger - så tenkte at det kanskje kunne være en liten fargeklatt:o) Lærte det av Ellen nå rett før påske og det er jo kjempelett - og moro!




Påske

Har ikke blitt noe blogging på meg i løpet av påsken, selv om vi har vært hjemme. Tror nesten ikke pc'n har vært slått på en gang! Her er Mini-Me på påskeaften - hadde en deilig dag i sola på terrassen mens Minstemann hadde luren sin!

Og her er litt av hennes påskepynt-produksjon fra barnehagen!

onsdag 1. april 2009

Snart påske




Nå er det ikke lenge til påske. Har ikke så mye påskepynt her i huset, men har en følelse av at det innen fredag kommer til å komme noe som har blitt laget av små barnehender i barnehagen. Har ikke så mange planter her i huset heller, da jeg tydeligvis er ekspert på å ta livet av dem... Men jeg gir meg ikke og prøver stadig igjen! Nå har jeg kjøpt meg en stor husfred. Mest på grunn av at jeg syntes potta var fin egentlig, men - og så trengte jeg en plante som passet til potta siden den var så stor og rund. Og når jeg da i tillegg fikk kjøpt med meg et par små kaniner så ble det jammen litt påskepynt ut av det også. Er veldig fornøyd med kjøpet - og at den fortsatt lever. Noe som minner meg på at jeg snart må vanne den....



Gamle skatter

Farfaren min bor på sykehjem, og nå har faren min flyttet inn i huset hans. Derfor trengtes det en liten opprydning i skuffer og skap og jeg fikk lov til å plukke ut noe hvis det var noe jeg hadde lyst på. Fant et lite sett med fløtemugge, sukkerskål og fat i sølvplett (tror jeg det er) som jeg tok med meg. Fant ut at sukkerskålen passet veldig fint til å ha en liten roseplante i :o) Syns det ble fint selv i hvert fall, og så er det hyggelig å kunne bruke ting som besteforeldrene mine har hatt.



Fant også noen dessertskåler som jeg syns var fine. Kan ikke huske at de har vært så mye i bruk hos farmor og farfar, men nå kan i hvert fall vi bruke de her i huset!