tirsdag 26. mai 2009

En kamp som er over


Da er kampen over for hun jeg skrev om sist, hun døde på lørdag. Bra at hun slapp mer smerter, men syns dette er utrolig trist - og uretterdig... Sender mange mange tanker til familien hennes, som har mistet en veldig søt og snill mamma og kjæreste.

Kjenner at jeg føler for å støtte Rosa Sløyfe aksjonen framover. Om to dager er det støttekonsert til inntekt for hennes kamp og jeg tror det blir fint, men også sterkt...

Ha en fin dag - lev i nuet!

fredag 15. mai 2009

Tent lys


Til nå har jeg stort sett skrevet om hobbyprosjekter og interiør på denne bloggen, og ikke så veldig mye om hverdagsliv. Men føler for å fortelle litt om dagen i dag akkurat nå.

Dagen i dag har vært veldig fin, men også veldig trist. Har vært 17. mai feiring i barnehagen, og det er så koselig å se ungene gå i tog :o) Samtidig var det også trist, fordi en mor i barnehagen er veldig syk og har fått beskjed om at hun har kort tid igjen å leve. Var derfor også vondt på en måte å se barna og mannen hennes. Syns livet kan være så utrolig urettferdig noen ganger, det finnes ingen mening i at et ungt menneske med små barn skal få en sånn beskjed.... Har tenkt på denne lille familien veldig masse i dag, og vi er mange som har tent et lys for dem i kveld.

Er det noe jeg har lært av dem og deres historie, så er det at ingen vet hva morgendagen bringer - så det gjelder å nyte livet så godt man kan, ta vare på de små øyeblikkene - og prøve å blåse i bagateller som egentlig ikke betyr noenting!

Klem fra meg

Ha en fin lørdag! :o)

tirsdag 12. mai 2009

Juhu - vi har fått gress!

Endelig har vi fått rullet ut gress på det lille området på utsiden av plattingen vår! Ferdig med drenering og kjedelige ting - morsomt når man kan se en viss forskjell også! Og så slipper vi å tråkke rundt og dra med oss jord overalt... Så - her kommer før- og etterbilder av de få kvadratmeterne som gjør meg til en lykkelig kvinne i dag, hehe ;o)







Utrolig at man kan bli så glad for litt gress! :o) For oss er det vel det at vi har følt at vi har bodd på en halvferdig byggeplass, og nå begynner det å komme i orden. Så nå gleder jeg meg til å få ut litt mer og blomster og sånn også - så skal det nok bli bra tenker jeg!

fredag 8. mai 2009

Inspirasjon kom til meg...


Har vært en liten tur på Stoff og Stil og Panduro i dag for å prøve å få litt inspirasjon til puter til hagemøblene. Er litt usikker på hva vi skal ha, vet bare at jeg har lyst på noe med litt farge og som er sommeraktig!



Likte alle disse her litt da:o) Hm.... får høre med Mannen-i-huset hva han synes. Han er sikkert veldig interessert i å diskutere valg av stoff til hagemøbler når han kommer sliten hjem fra jobb og er klar for en fredagskveld foran tv'n, hehe;o)

FIN FREDAG ALLESAMMEN!:O)

Fargeklatt i stua


Da er jeg endelig ferdig med det lille hekleteppet mitt. Ble egentlig veldig fornøyd! Fine farger som man blir i godt humør av og som spriter opp den ellers så hvite stua vår:o)