fredag 15. mai 2009

Tent lys


Til nå har jeg stort sett skrevet om hobbyprosjekter og interiør på denne bloggen, og ikke så veldig mye om hverdagsliv. Men føler for å fortelle litt om dagen i dag akkurat nå.

Dagen i dag har vært veldig fin, men også veldig trist. Har vært 17. mai feiring i barnehagen, og det er så koselig å se ungene gå i tog :o) Samtidig var det også trist, fordi en mor i barnehagen er veldig syk og har fått beskjed om at hun har kort tid igjen å leve. Var derfor også vondt på en måte å se barna og mannen hennes. Syns livet kan være så utrolig urettferdig noen ganger, det finnes ingen mening i at et ungt menneske med små barn skal få en sånn beskjed.... Har tenkt på denne lille familien veldig masse i dag, og vi er mange som har tent et lys for dem i kveld.

Er det noe jeg har lært av dem og deres historie, så er det at ingen vet hva morgendagen bringer - så det gjelder å nyte livet så godt man kan, ta vare på de små øyeblikkene - og prøve å blåse i bagateller som egentlig ikke betyr noenting!

Klem fra meg

Ha en fin lørdag! :o)

1 kommentar:

  1. Får tårer i øynene jeg... Det er sikkert og vist at livet kan være urettferdig. Vanskelig og sette seg inn i hvordan det må være for en familie å få en slik beskjed.
    Viktig å nyte alle små øyeblikk og ikke gå og vente og glede seg til "store ting". Bra vi ikke vet hva fremtiden bringer.

    Koselig blogg du har Marianne, og nydelige barn!

    SvarSlett