mandag 27. juli 2009

Oppussing

Her i huset drives det med oppussing for tiden. Rommet til Minstemann er snart ferdig, mangler bare gulv, et strøk til med maling og lister. Så skal vi begynne på soverommet vårt. Er litt usikker på hvordan vi skal ha det. Rommet er ikke så stort, så det er jo nesten ikke plass til noen ting. Men vi planlegger å kjøpe en ny skyvedørsgarderobe. Tenkte vi skulle kjøpe på Ikea. Lurer på om vi skal ha disse dørene, men har ikke bestemt oss enda. De passer til stilen i resten av huset.
Har tre vegger å male, den fjerde blir det jo skyvedørsgarderobe på. Tror vi kommer til å male i en lys farge. Og så har jeg lyst på tapet på veggen bak senga. Er litt usikker på hva slags bare....
Må vel ut og kikke litt kanskje. Noen som har noen tips? Liker litt romantisk stil. Frister litt å kline til med en fargeklatt på den ene veggen, siden resten av huset har blitt temmelig hvitt og lyst etterhvert. Er veldig glad i hvitt og beige og brunt, men det trengs litt farge også syns jeg. Lillarosa tapet med noe "snirkelsnorkel"-greier kanskje? Vet ikke hva sånt mønster jeg tenker på heter for noe....hehe:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar